Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Warme salade met bonen, chorizo en rucola
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Maaltijdsalade, varkensvlees, slank
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
250 gram chorizoworst, in plakjes
1 ui, gesnipperd
2 courgettes, in blokjes
1 blikje kikkererwten (netto 310 gram), uitgelekt
1 blikje linzen (netto 200 gram), uitgelekt
1 blikje rode kidneybonen (netto 200 gram), uitgelekt
1 zakje rucola (40 gram)
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Bak de chorizoworst ca. 6 minuten in een hapjespan. Voeg de ui en courgette toe en bak 4 minuten mee. Doe er de kikkererwten, linzen en kidneybonen bij. Warm nog ca. 4 minuten door en voeg van het vuur af de rucola toe. Serveer direct.
     
Lekker met: -