Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Romige pastinaaksoep
Menugang: Voorgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Keuken: Hollands
Kenmerken: Soep, slank
Bron: Pastinaak.nl
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
300 gram pastinaak
500 ml kippenbouillon
125 ml slagroom
versgemalen zwarte peper
zout
naar smaak peterselie, fijngesneden
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Schil de pastinaak en snijd deze in blokjes. Spoel alles goed af.
  2. Breng de kippenbouillon samen met de pastinaak aan de kook en laat ca. 20 minuten zachtjes doorkoken, tot de pastinaak zacht en gaar is.
  3. Pureer de pastinaak. Voeg de slagroom toe en breng op smaak met peper en eventueel nog wat zout. Verdeel de soep over 4 borden en strooi er nog wat fijngesneden peterselie over.  
     
Lekker met: -