Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Tzatziki
Menugang: Bijgerecht
Porties: 1
Bereidingstijd: 75 minuten
Keuken: Grieks, mediterraan
Kenmerken: Vegetarisch
Bron: De Griekse Gids
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
1 komkommer
2 teentjes knoflook
½ liter Griekse yoghurt
2 eetlepels olijfolie van goede kwaliteit
½ theelepel zout
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. De komkommer wassen en raspen. Vijf minuten laten staan in het een vergiet, het vocht er goed uitdrukken met de hand en weggooien.
  2. De knoflook persen en deze samen met yoghurt, komkommer en zout in een slakom doen. Dit tot een samenhangende massa roeren en beetje bij beetje de olie toevoegen onder voortdurend roeren. Ongeveer een uur in de koelkast laten staan voor het opdienen.
     
Lekker met: -