Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Zelfgemaakt naanbrood
Menugang: Bijgerecht
Porties: 8
Bereidingstijd: 20 minuten
Keuken: Indiaas
Kenmerken: Brood, vegetarisch
Bron: Blog: "Uit Paulines Keuken"
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
400 gram zelfrijzend bakmeel
300 gram volle yoghurt
7 gram zout
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kneed een soepel deeg van het zelfrijzend bakmeel met de yoghurt en het zout. Het deeg is goed als het lekker elastisch en iets plakkerig aanvoelt.
  2. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken. Rol ieder stuk uit op een met olie ingevet keukenblad. Of leg er een velletje bakpapier onder, zo voorkom je dat het blijft plakken. Rol het lekker plat uit.
  3. Laat in de tussentijd een grillpan of koekenpan goed heet worden. Hoe heter hoe beter.Leg een lapje deeg in de hete grillpan en bak het naanbrood in ongeveer 2 tot 3 minuten per kant goudbruin
     
Lekker met: -