Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Pittige spitskool met paprika en kip
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Keuken: Oosters
Kenmerken: slank, kip, roerbakken
Bron: Diverse bronnen
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
½ spitskool, fijngesneden
125 gram taugé
1 rode paprika, in stukjes
250 gram kipfilet, in blokjes
1 theelepel chilivlokken
1 theelepel gemberpoeder (djahé)
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 theelepel sambal
1 eetlepel arachide olie
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de blokjes kipfilet goudbruin en gaar.
  2. Voeg de chilivlokken, knoflook en gemberpoeder toe en bak dit enkele seconden mee.
  3. Voeg de spitskool en paprika toe en laat dit enkele minuten al omscheppend zacht worden. Breng de groenten op smaak met de sambal.
  4. Voeg vlak voor het serveren de taugé toe en schep deze door de groenten.Laat nog even kort warm worden.
     
Lekker met: Mie