Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Mango-yoghurtijs
Menugang: Nagerecht
Porties: 6
Bereidingstijd: 60 minuten
Keuken: -
Kenmerken: -
Bron: Mijn receptenboek
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
500 ml Griekse yoghurt (minimaal 10% vet)
2 mango's
125 gram witte basterdsuiker
 
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Schil de mango en pureer in de keukenmachine het vruchtvlees samen met de basterdsuiker.
  2. Meng de mangopuree met de Griekse yoghurt en schenk het mengsel in de ijsmachine. Laat de ijsmachine draaien tot het mengsel bevroren is (ca. 45 minuten). Schep het ijs in een diepvriesdoos en laat in de diepvries minimaal 4 uur verder vriezen.
     
Lekker met: -