Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Mexicaanse ovenschotel
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Keuken: Mexicaans, Zuid-Amerikaans
Kenmerken: Rundvlees
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
1 blik kidneybonen (400 gram)
1 blik maïskorrels (300 gram)
150 gram peppadewpepertjes (pot)
1 eetlepel olijfolie
300 gram rundergehakt
2 eetlepels cajunkruiden
75 gram tortillachips, naturel
150 gram geraspte belegen kaas
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Grill voorverwarmen.
  2. Kidneybonen, mais en peppadew laten uitlekken. Peppadew in vieren snijden.
  3. In braadpan olijfolie verhitten. Gehakt ca. 3 minuten rul bakken. Cajunkruiden, kidneybonen, maïs en peppadew toevoegen en nog enkele minuten verwarmen.
  4. Gehaktbonenmengsel in ovenschaal doen en bedekken met laag tortillachips. Bestrooien met gemalen kaas. Ovenschotel enkele minuten onder grill zetten, zodat kaas smelt.
     
Lekker met: Komkommersalade