Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Frambozen cheesecake
Menugang: Nagerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 35 minuten
Keuken: -
Kenmerken: Taart, vegetarisch
Bron: Kookboek "De Banketbakker" - Cees Holtkamp
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
75 gram volkorenbiscuitjes
2 eetlepels gesmolten roomboter
300 gram Monchou
80 gram fijne kristalsuiker
1 ei
1 eidooier
1 eetlepel frambozenjam
150 gram frambozen
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Maal de biscuitjes fijn en roer de gesmolten boter erdoor. Bedek hiermee de bodem van een met boter ingevette springvorm van 16 cm. Druk de biscuitbodem goed aan met de bolle kant van een lepel.
  3. Klop de suiker, het ei en de eidooier door de roomkaas. Schep dit mengsel over de koekjesbodem.
  4. Bak de taart ca. 25 minuten in de voorverwarmde oven en laat hem daarna goed afkoelen. Smeer dan de frambozenjam over de taart en verdeel de schoongemaakte frambozen erover.
     
Lekker met: -