Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Hamburgers
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Rundvlees
Bron: -
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
500 gram rundergehakt
2 sjalotjes, zeer fijn gesnipperd
1 theelepel korianderpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel ketchup
zwarte peper
zout
1 ei
paneermeel
boter of margarine
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Meng het gehakt met de zeer fijn gesnipperde sjalotjes, korianderpoeder, paprikapoeder en ketchup. Breng op smaak met peper en zout. Voeg het ei aan het gehakt toe en kneed het er goed doorheen. Voeg zoveel paneermeel toe, dat het gehaktmengsel stevig is.
  2. Vorm acht ballen van het gehakt en vorm hier hamburgers van.
  3. Smelt wat boter in een koekenpan. Bak de hamburgers in ca. 3 minuten per kant bruin en gaar.
     
Lekker met: een broodje "hamburger"