Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Honeycomb
Menugang: Nagerecht
Porties: 1
Bereidingstijd: 45 minuten
Keuken: overig
Kenmerken: Taart, vegetarisch
Bron: Overig
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
110 gram suiker
40 ml honing
30 gram roomboter
1 theelepel bicarbonaat
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Bedek een bakplaat met bakpapier en vet het papier in met olie.
  2. Laat de boter, suiker en honing al roerend langzaam smelten in een pan met een dikke bodem en breng het mengsel aan de kook. Laat doorkoken totdat het goudbruin van kleur is.
  3. Neem de pan van het vuur en meng al roerend het bicarbonaat door de karamel. Stop met roeren zodra de bicarbonaat is opgenomen in het mengsel (anders sla je de lucht uit het gerecht).
  4. Stort het mengsel op de bakplaat en laat afkoelen. Breek vervolgens in stukken.
     
Lekker met: -