Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Stoofpotje met rundvlees en rode wijn
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 210 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Rundvlees, stoofschotel
Bron: Tip Culinair (niet digitaal)
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
400 gram sucadelappen, in blokjes
zout
peper
20 gram boter
1 grote ui, in ringen
2 teentjes knoflook, in vieren
1 laurierblaadje
1 theelepel gedroogde tijm
3 dl rode wijn
5 gedroogde tomaten, uitgelekt, in reepjes
100 gram champignons, in vieren
Parmezaanse kaas, geraspt
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak daarin de sucadelappen in ca. 5 minuten bruin. Neem het vlees uit de pan.
  2. Bak in de achtergebleven boter de ui en knoflook ca. 10 minuten op laag vuur. Voeg dan het vlees weer toe en voeg ook de laurier, tijm en wijn toe. Laat het vlees op een heel laag vuur in ca. 3 uur zachtjes gaar sudderen.
  3. Voeg ca. 10 minuten voor het serveren de champignons en gedroogde tomaten toe en laat meestoven.
     
Lekker met: Verse tagliatelle en geraspte parmezaanse kaas