Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Thaise kip met rode curry en cashewnoten
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Keuken: Thais, oosters
Kenmerken: Kip, slank, roerbakken
Bron: Smulweb
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
2 eetlepels arachide-olie
1 eetlepel Thaise rode currypasta
1 grote rode paprika, in dunne repen
600 gram kipfilet, in reepjes
3 teentjes knoflook, fijngesneden
2 eetlepels oestersaus
2 eetlepels vissaus
2 eetlepels bruine suiker
4 lente-uitjes, in ringetjes
100 gram geroosterde, ongezouten cashewnoten
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verhit in een wok de olie en roerbak hierin de currypasta, paprika, kip en knoflook ca. 3 minuten.
  2. Voeg de oestersaus, vissaus en suiker toe en laat nog ca. 4 minuten op zacht vuur stoven.
  3. Voeg de lente-ui toe en bak nog ca. 2 minuten.
  4. Schep de cashewnoten er vlak voor het serveren door.
     
Lekker met: Jasmijnrijst