Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Kaneelkoekjes
Menugang: Nagerecht
Porties: 25
Bereidingstijd: 30 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Oven
Bron: Smulweb
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
250 gram bloem
zout
100 gram witte basterdsuiker
1 eetlepel kaneel
1 ei
125 gram boter, in kleine stukjes
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Meng in een kom of in de keukenmachine de bloem met een snufje zout, de basterdsuiker, het kaneel, het ei en de boter tot een soepel deeg.
  3. Rol het deeg uit tot een dunne lap en steek er met een uitsteekvormpje koekjes uit. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven in ca. 15 minuten mooi bruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen.
     
Lekker met: -