Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Tagliatelle met tonijn en salie
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
Keuken: Italiaans, mediterraan
Kenmerken: Vis, pasta
Bron: AH Kookschrift
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
200 gram spaghetti
3 eetlepels olijfolie
2 rode uien, in dunne partjes
2 tenen knoflook, in plakjes
250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
1 doosje salie (20 gram), alleen de blaadjes, fijngesneden
zout
versgemalen zwarte peper
1 blik tonijn op olie à 185 gram, uitgelekt
50 gram geraspte geitenkaas
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak de ui en knoflook 2-3 minuten. Schep de saliereepjes erdoor en bak 1 minuut mee. Voeg dan de kerstomaatjes toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de tonijn en tagliatelle door het groentemengsel. Verdeel de pasta over 2 borden en bestrooi met de geitenkaas.
     
Lekker met: Groene salade