Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Sperziebonensalade met tomaat en mozzarella
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Keuken: Italiaans, mediterraan
Kenmerken: Maaltijdsalade, vegetarisch, slank
Bron: AH Kookschrift
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
300 gram haricots verts
zout
peper
3 rijpe tomaten, in stukjes
125 gram gemengde noten, grof gesneden
2 lente-uitjes, in ringetjes
4 eetlepels grofgesneden basilicum
2 bollen mozzarella, in stukjes
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamico-azijn
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kook de haricots verts beetgaar in ca. 4 minuten. Laat ze iets afkoelen en verdeel ze over de borden.
  2. Verdeel vervolgens ook de tomaten, noten en lente-uitjes over de borden.
  3. Meng voor de dressing de olijfolie met de azijn en breng op smaak met zout en peper. Schenk de dressing over de salade.
  4. Verdeel tot slot de mozzarella en basilicum over de borden
     
Lekker met: -